IMT Smile ohlásili na december posledné tri koncerty v tomto roku. I keď sa Ivan Tásler ešte stále nacháza v Austrálii, na internete predstavil novú koncertnú zostavu kapely.

Ešte pred Ivanovým odletom začiatkom septembra, sa hudobníci stretli v domácom štúdiu Valec, kde pracovali na novom koncertnom programe. Ktoré pesničky však odznejú na posledných troch koncertoch zatiaľ kapela tají.

Namiesto toho sa cez víkend objavilo na oficiálnom facebookovom profile skupiny IMT Smile video, v ktorom Ivan predstavuje koncertnú zostavu pre vystúpenia v Prahe, Košiciach a Bratislave. Jadro kapely, ktoré tvoria Ivan Tásler (spev, gitara), Miro Tásler (klávesy), Peter Bič (gitara) a Lukáš "Kolja" Kolivoška (basgitara), doplní niekoľko skúsených hudobníkov.

Na decembrových koncertoch sa teda predstaví bubeník Dano Šoltís, perkusionista Jožko Zima a saxofonista Mário "Gapa" Garbera, ktorí s IMT Smile už odohrali úspešné aprílové turné 2010: Odysea Dva Tour. K nim sa pridá aj prešovský spevák a klávesista Andy Belej.

Posledné tri koncerty IMT Smile v roku 2010:
13.12.2010 Praha
15.12.2010 Košice
17.12.2010 Bratislava

Informácie pre Hudba.sk poskytol Edo Kopček, PR manažér turné.

--
Foto: Róbert Rybársky

Súvisiaci interpreti: IMT Smile, Ivan Tásler