Súťaž Vytiahni Svoj Majk pozná svojho víťaza. Rozhodlo sa o ňom vo veľkom finále v hudobnej televízii musiq1, na ktorej sa finále bude vysielať a nakrúti víťazovi aj výhru – nový videoklip. Okrem toho víťaz získal mobilný telefón od spoločnosti Nokia. Rovnaké mobilné telefóny si odnáša zoskupenie Regiment so skladbou 'Ďakujem', ktorí sa stali víťazmi hlasovania na stránke www.vytiahnisvojmajk.sk.

Produkciu, nahrávku v štúdiu Zion5 a videoklip od musiq1 si odnáša 23-ročný raper Majself zo Stupavy, ktorého zvolila za víťaza porota. "Keď mi prišlo demo Živý spánok od Majselfa, musel som si ho pustiť ešte trikrát dookola. Musím povedať, takú lyriku, štýl, flow a hlas som u nás ešte nepočul. Budem rád s ním pracovať na nových veciach," vyjadril sa o víťazovi organizátor súťaže Opak zo skupiny AMO.

S Opakom súhlasia aj ostatní porotcovia - speváčka Zdenka Predná a dramaturg festivalu Toto Je Hip Hop Midi. "Do súťaže Vytiahni Svoj Majk som sa rozhodol prihlásiť z dôvodu, že mám záujem o to, aby moju hudbu počulo viacej ľudí. V tvorbe ma inšpiruje svet, ktorý sa neustále točí okolo nás všetkých," vysvetlil čerstvý víťaz.

V súťaži Vytiahni Svoj Majk sa bojovalo o ceny v hodnote 28 000 eur a tento rok sa organizoval už druhý ročník. Víťazmi "pokec battle" sa stal Lefo a Nace. Vyhrávajú kampaň v hodnote 20 000 eur na portáli Pokec.sk na svoje hudobné počiny.

Finále si môžete pozrieť na musiq1 v piatok o 19:00 a 22:00, v sobotu o 11:00, 15:00 a 19:00, v nedeľu o 10:00, 14:00 a 17:00.

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie poskytol Jaroslav Korn. Viac na www.vytiahnisvojmajk.sk.

Súvisiaci interpreti: AMO, Zdenka Predná