V priamom prenose galaprogramu Slávik 2010 sa známe slovenské popové hviezdy predstavia v netradičných polohách. Zuzana Smatanová, Kristina a Peter Cmorik sa totiž stavili, že po prekonaní hranice 50-tisíc hlasov, doručených do hlasovania akýmkoľvek spôsobom do 11. novembra, vykonajú niečo, čo by od nich nikto nečakal. Zuzana Smatanová tak predvedie beatbox a spevák Peter Cmorik sľúbil, že v priamom prenose zarapuje. Do stávky sa zapojila aj Kristína, ktorá bude netradične za blondínku.

Hlasovanie v rámci 13. ročníka speváckej ankety Slávik odštartovali 13. októbra. Anketa o najobľúbenejších interpretov slovenskej populárnej hudby trvala až do 11. novembra. Odovzdať hlas svojmu favoritovi však budú môcť ľudia aj počas priameho prenosu v piatok 26. novembra. Slávnostný ceremoniál sa bude konať v bratislavskej Starej tržnici.

Svoje minuloročné prvenstvo v hlavných kategóriách budú obhajovať Peter Cmorik, Zuzana Smatanová a skupina Desmod. Počas deväťdesiatich minút vystúpi na dvoch scénach viac ako päťdesiat účinkujúcich vrátane spomenutých obhajcov prvenstiev v troch hlavných kategóriách: spevák, speváčka a skupina. Okrem toho budú tento rok dekorovaní aj Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik pre najvysielanejšieho domáceho interpreta. Partnerský denník Slávika opäť vyhlasuje anketu o Hit roka 2010 a jeden z partnerských portálov po prvý raz anketu o najlepšiu webovú stránku interpreta.

Agentúru SITA informoval PR manažér agentúry Forza Martin Šesták.

--
Zdroj: SITA
Foto: Igor Daniš - Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Peter Cmorik, Zuzana Smatanová