Horúce letné dni sú ďaleko za nami a pri neúprosne klesajúcich teplotách si každý rád zaspomína na atmosféru z letných festivalov. Takáto príležitosť sa v Bratislave naskytne už tento víkend. V sobotu 4. decembra sa bude MMC otriasať v horúcich karibských rytmoch, kde sa po prvýkrát uskutoční klubová verzia populárneho festivalu Uprising s názvom Uprising Winter Edition.

Noc plnú pozitívnej energie s atmosférou letného festivalu zaručujú aj potvrdení hostia - veterán svetového reggae Macka B so svojou Roots Ragga Band a nadupaná francúzsko-nemecká kapela Irie Révoltés. Tá v sobotu odprezentuje novú show ku svojmu aktuálnemu albumu Mouvement Mondial.

Okrem zahraničných kapiel sa o kvalitný výber reggae a dancehallu postarajú selektori z najstaršieho slovenského sound systému Jah Division Sound Gang a hostia z Prahy - Jahmusic Lightaz. Festival sa bude okrem MMC odohrávať aj v chillout bare Hopkirk, kde budú počas celého večera hrať DJi Young Jay a Bass(t)art.


Irie Révoltés - Il Est La (z albumu Mouvement Mondial)

Začiatok podujatia je naplánovaný na sobotu 4. decembra o 19:00, prvá kapela vystúpi o 22:00. Lístky sú v predaji v sieti Ticketportal. Viac informácii na festivalovej stránke www.uprising.sk.


Macka B - Uprising Winter Edition 2010 drop

Uprising Winter Edition 2010
4. december 2010
Bratislava - MMC (ex-Babylon, YMCA, Dukla)

Line-up:
Macka B & Roots Ragga Band
Irie Révoltés
+
Jahmusic Lightaz
Jah Division Sound Gang

+ Hopkirk chillout:
Dj Young Jay
Dj Bass(t)art

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Sveťo Moravčík z organizačného tímu Uprising Reggae Festivalu. Viac na www.uprising.sk a www.facebook.com/uprisingreggaefestival.

Súvisiaci interpreti: Irie Révoltés, Macka B