Gitarista Josh Farro a bubeník Zac Farro opustili americkú skupinu Paramore. Avizovali to pritom už pred niekoľkými mesiacmi. Paramore však napriek týmto otrasom nekončí a bude pokračovať v činnosti. Traja zostávajúci členovia - Hayley Williams, Jeremy Davis a Taylor York - v tejto súvislosti zverejnili na oficiálnej webovej stránke kapely Paramore.net stanovisko.

"Pred niekoľkými mesiacmi nám Josh a Zac povedali, že chcú Paramore opustiť po našom poslednom koncerte v Orlande (12. decembra 2010, pozn. SITA). Neboli sme prekvapení. Za posledný rok to totiž nevyzeralo, že by sme vo vtedajšej zostave mohli pokračovať. Chceme, aby boli šťastní a ak to nebude s nami, nech je to kdekoľvek inde," uviedla skupina. Paramore vyjadrili odhodlanie v činnosti pokračovať a to aj v trojici. Nenapísali však, či za odídencov budú hľadať náhrady.

Paramore majú na február a marec naplánované koncerty v Južnej Amerike. Predstavia na nich svoju doterajšiu tvorbu vrátane ostatného štúdiového albumu Brand New Eyes, ktorý vyšiel v septembri 2009. Posledný, v poradí piaty singel z tohto albumu s názvom Playing God vyšiel v novembri a kapela k nemu predstavila aj svoj aktuálny videoklip.


Paramore - Playing God

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Paramore.net

Súvisiaci interpreti: Paramore