Britský elektronický hudobník James Blake zverejnil tracklist svojho debutového eponymného albumu. Nahrávka bude obsahovať 11 skladieb vrátane piesne Limit To Your Love, ktorá je coververziou skladby od kanadskej muzikantky Feist. James Blake album uvedie na trh 7. februára, na internete sa však nahrávka začala ilegálne šíriť už tento týždeň.

Londýnčana kritici ešte pred oficiálnym vydaním prvej nahrávky považujú za veľkú nádej ostrovnej hudby. Hudobník sa dostal do širšieho 15-členného výberu nominovaných na titul Sound of 2011, ktorý každoročne vyhlasuje britská BBC. Od interpretov umiestnených v zozname sa očakáva, že v nasledujúcich 12 mesiacoch prerazia na hudobnej scéne. Prvá päťka ako aj víťaz bude známy po 3. januári.

Do vybranej pätnástky sa okrem Jamesa Blakea dostali aj Anna Calvi, Daley, Esben & the Witch, Jessie J, Clare Maguire, Mona, The Naked & Famous, Nero, Jai Paul, The Vaccines, Warpaint, Jamie Woon, Wretch 32 a Yuck. James Blake okrem toho skončil druhý v hlasovaní o cenu Critics' Choice v rámci Brit Awards, keď ho predstihla iba spomínaná 22-ročná muzikantka Jessie J.

Tracklist debutového eponymného albumu Jamesa Blakea:

01. Unluck
02. Wilhelms Scream
03. I Never Learnt To Share
04. Lindesfarne I
05. Lindesfarne II
06. Limit To Your Love
07. Give Me My Month
08. To Care (Like You)
09. Why Don’t You Call Me
10. I Mind
11. Measurements


James Blake - Limit to Your Love (Feist cover)

Informáciu zverejnila webová stránka gigwise.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Myspace.com/jamesblakeproduction