Česká kapela Obří broskev pár dní po Vianociach zverejnila svoj nový klip s vianočnou tematikou ku skladbe Opravdová láska. Ide už o tretí videoklip z novej platne Sever (2010), ktorú skupina nahrala na jar a v lete minulého roka pod producentským dohľadom Maroša Hečka v Bratislave. Album vyšiel v novembri.

"Pointu príbehu sme vymysleli na poslednú chvíľu s Ondrom Ládkom (Xindl X) a ja som vlastne počítal s tým, že mi natáčenie v takom šibeničnom termíne všetci odrieknu. Ale dopadlo to úplne naopak. Kamaráti i ľudia, ktorých som videl prvýkrát v živote, si urobili čas. 18. decembra všetci strašne zamakali, takže sa to celé stihlo natočiť a 23. sme už mal prvú verziu klipu. Tú finálnu dokončil náš strihač Ondřej Hokr tesne pred Silvestrom. Takže sme ju mohli posielať ako PFko," priblížil punkové okolnosti vzniku nového videa frontman Canny.

O réžiu sa postaral práve on spoločne s kameramanom Alešom Blabolilom a Ondřejom Hokrom. V hlavných úlohách sa predstavila mladá herečka Tereza Vitů a fotograf Michael Kratochvíl.


Obří broskev - Opravdová láska

Redakciu Hudba.sk informoval Jakub Bureš za skupinu Obří broskev.

--
Foto: Talka Rychetníková - Obribroskev.cz

Súvisiaci interpreti: Obří broskev