Bubeník kalifornskej pop-punkovej skupiny Blink-182 Travis Barker vydá 22. februára debutovú sólovú nahrávku. Tridsaťpäťročný hudobník to oznámil prostredníctvom Twitteru. Na albume s názvom Give The Drummer Some bude mať niekoľko hostí, napríklad spevákov Coreyho Taylora (Slipknot, Stone Sour) a Chestera Benningtona (Linkin Park), raperov B.o.B., Snoop Dogga, Lil Waynea či RZA a Raekwona z Wu-Tang Clanu, gitaristu Slasha a Toma Morella z Rage Against the Machine, či hip-hopovú superskupinu Slaughterhouse.

Jeho spoluhráči z Blink-182, Tom DeLonge a Mark Hoppus, sa na nahrávke nepodieľali. Producentsky mali album na starosti The Neptunes, DJ Khalil a tiež samotný Barker. Prvou zverejnenou ochutnávkou z albumu bola ešte v septembri pieseň Jump Down, v novembri vyšiel ďalší song Carry It.

Blink-182 budú počas letných mesiacov opäť koncertovať v Európe. Potvrdili už 13 koncertov, konkrétne v Nemecku, Taliansku, Veľkej Británii a Írsku. Na rok 2011 majú naplánované aj vydanie nového štúdiového albumu, prvého od roku 2003.


Travis Barker - Jump Down (feat. The Cool Kids)


Travis Barker - Carry It (feat. RZA, Raekwon, Tom Morello)

Informáciu zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/travisbarkerofficial