Česká hudobná skupina Kryštof opäť vydáva svoj piaty štúdiový album Jeviště, tentokrát doplnený o bonusový disk, na ktorom sa nachádzajú najmä remixy originálnych skladieb. Doplnený album uvádzajú na trh rok po tom, čo vydali základnú verziu nahrávky Jeviště. O úpravu piesní sa postarali rôzni autori z Česka i Slovenska ako napríklad Xindl X, Kato z Prago Union, Veneer alebo Vec.

Okrem remixov obsahuje bonusový album aj singel Střepy, ktorý vznikol pre televízny seriál Znamení koně (2010). Seriál, v ktorom jednu z hlavných postáv stvárnil líder kapely Kryštof Richard Krajčo, bude mať premiéru vo februári. Kapela k tomuto singlu onedlho predstaví nový videoklip. Svoje zatiaľ posledné hudobné video Kryštof zverejnil ku skladbe DuDuDuu.

Skupina Kryštof sa od 12. februára vyberie na netradičné koncertné turné po multikinách Cinestar. Ich koncerty v Českej republike budú prepojené s dokumentmi na plátne. Lístky na turné si kúpilo už viac ako 10-tisíc ľudí, v niektorých mestách museli preto pridávať ďalšie vystúpenia. Koncertovať budú až do 18. apríla, kedy majú naplánované posledné vystúpenie v pražskom kine Cinestar.


Kryštof - DuDuDuu

Informáciu zverejnila webová stránka iDNES.cz.

--
Zdroj: SITA
Foto: Krystof.net

Súvisiaci interpreti: Kryštof