Na jednom z koncertov spoločného turné kapiel Horkýže Slíže a Polemic s názvom Topfest tour opäť po roku sa ako hosť predstaví aj skupina Chiki Liki Tu-a. Stane sa tak 18. februára v Brezne, kde Prešovčania nahradia predkapelu Borra, ktorá sa objaví na zvyšných piatich koncertoch tohto turné.

Turné štartuje už v piatok 11. februára v Poprade. Hneď druhý koncert v Prešove sa pre veľký záujem fanúšikov musel presunúť do väčšej haly, pričom sa zmenil aj termín vystúpenia. Pôvodne sa mal koncert uskutočniť v sobotu v ICE Aréne, nakoniec ho však kapely odohrajú v nedeľu 13. februára v Tatran Handball Aréne.

"Športová hala, ktorú sme pôvodne v Prešove prenajali na toto turné, bola vypredaná ako prvá, preto sme sa snažili nájsť niečo väčšie, ale jediná vhodná hala - známa prešovská hádzanárska bašta mala najbližší voľný deň až v nedeľu. Teraz máme teda ďalšie vstupenky v predpredaji, ale znova upozorňujeme fanúšikov, ktorí sa chystali do Prešova, že koncert sa presúva na nedeľu 13. februára do Handball Arény. Samozrejme už skôr zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. V prípade, že niekomu táto zmena nevyhovuje, vstupenky môže vrátiť na predajnom mieste do 16. februára," uviedol Dušan Drobný z usporiadateľskej agentúry Duna.

Okrem Popradu, Prešova a Brezna sa Horkýže Slíže a Polemic predstavia aj v Červeníku, Bratislave a Trenčíne.

Termíny koncertov Topfest tour opäť po roku:

11. februára - Poprad, Aréna
13. februára - Prešov, Tatran Handball Aréna (zmenený termín aj miesto)
18. februára - Brezno, Aréna (+Chiki Liki Tu-a namiesto kapely Borra)
19. februára - Červeník, Dom kultúry
25. februára - Bratislava, Športová hala Pasienky
26. februára - Trenčín, Športová hala

Začiatok všetkých koncertov je o 18:00, vstupenky stoja v predpredaji v sieti Ticketportal 5 eur, na mieste to bude 7 eur.

Agentúru SITA informoval PR manažér turné Ján Kakaščík.

--
Zdroj: SITA
Foto: Chikiliki.sk

Súvisiaci interpreti: Chiki Liki Tu-a