Do metropoly Slovenska prichádza kalifornská formácia Terror. Na jej hardcorovej ceste ju pritom sprevádzajú i kapely First Blood, Lionheart a Backtrack, ktoré sa predstavia už tento pondelok - 14.2., v Randali.

Americká kapela Terror vznikla v roku 2002 v Los Angeles a od samého začiatku na seba pútala pozornosť zmesou old school HC, trashu a punku. Paradoxne sa pritom jedná o formáciu tešiacu sa ohromnej priazni mladého publika, ktoré ich spoločne s Hatebreed uznáva ako hlavnú ikonu modernej hardcorovej scény. Nahrávky One with the Underdogs (2004), Lowest of the Low (2005), Rhythm Amongst the Chaos (2007) či The Damned, The Shamed preslávili Terror v rámci zámorskej i európskej scény. Ich živé vystúpenia sú plné stagedivingu, circle pitov a ďalších aktivít tešiacich sa veľkej obľube u fanúšikov.

Počas minulého roka nahrali a vydali album Keepers of the Faith, ktoré odzrkadľuje pocity súčasnej HC scény. Ako support sa na bratislavskom koncerte predstavia kalifornskí First Blood s bývalým členom Terror Carlom Schwarzom za mikrofónom, ktorý prídu slovenskému publiku prezentovať svoju najnovšiu nahrávku Silence Is Betrayal. Okrem nich vystúpia i skupiny Lionheart a Backtrack z New Yorku.

Vstupenky na koncert, ktorý sa uskutoční 14. februára v bratislavskom klube Randal, možno zakúpiť v sieti Ticketportal.

Redakciu Hudba.sk informoval a fotografie poskytol Tomáš Karlík z usporiadateľskej agentúry Obscure Promotion. Viac na www.obscure.cz.