Waleská speváčka Duffy údajne uvažuje nad ukončením kariéry. Človek z jej prostredia prezradil v rozhovore pre denník Daily Mirror, že speváčka je veľmi sklamaná neúspechom jej druhého štúdiového albumu Endlessly (2010) a nemá silu na návrat.

Podľa jeho slov chce mať pokojný život v ústraní - mať deti, vydať sa a žiť na vidieku. Speváčka od septembra 2009 chodí s hráčom rugby Mikeom Phillipsom.

Duffy na scéne debutovala nahrávkou Rockferry (2008), z ktorej pochádzali hity ako Mercy, Warwick Avenue alebo Rain on Your Parade. Na tento úspech chcela nadviazať albumom Endlessly, ktorý nahrávala v Londýne a v New Yorku spoločne s otcom gitaristu skupiny The Strokes Albertom Hammondom. Nahrávka ale komerčne prepadla.

Dvadsaťšesťročná rodáčka z mestečka Nefyn s ňou debutovala na 9. priečke britského albumového rebríčka, no ihneď začala prudko klesať. V singlovom rebríčku to so skladbou Well, Well, Well, ktorú nahrávala s hip-hopovou kapelou The Roots, dotiahla len na 41. miesto, keď sa z nej počas debutového týždňa predalo 4 000 kópií.


Duffy - Well, Well, Well

Informáciu zverejnila webová stránka spinner.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Iamduffy.com

Súvisiaci interpreti: Duffy