Americký hudobník Trent Reznor sa rozhodol, že nebude účinkovať v pripravovanom upírskom filme s názvom Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Líder projektu Nine Inch Nails taktiež oznámil, že k tejto snímke nenahrá ani soundtrack ako bolo pôvodne plánované. Štyridsaťpäťročný hudobník tak spravil len niekoľko dní po tom, čo svoju účasť na tomto projekte potvrdil.

Reznor na webstránke Forum.nin.com uviedol, že svoj názor na účinkovanie v snímke režiséra Timura Bekmambetova zmenil po tom, čo sa udiali rôzne zmeny v samotnom projekte. Hudobník taktiež dodal, že momentálne stále pracuje na miniseriáli Year Zero, ktorý je založený na rovnomennom albume Nine Inch Nails z roku 2007. Reznor mal v snímke Abraham Lincoln: Vampire Hunter stvárniť postavu Jacka Bartsa - upíra, ktorý zabil Lincolnovu matku a vyvolal v ňom túžbu po pomste.

Námetom filmu je román Setha Grahame-Smitha, v ktorom bývalý americký prezident vystupuje ako lovec upírov. Trent Reznor získal 27. februára spolu s Atticusom Rossom Oscara za pôvodnú filmovú hudbu k snímke Sociálna sieť (2010). Za prácu na tom istom filme ocenili dvojicu i Zlatým glóbusom. Spolupracovať budú aj na snímke režiséra Davida Finchera The Girl with the Dragon Tattoo.

Informácie pochádzajú z webstránky nme.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Nin.com

Súvisiaci interpreti: Nine Inch Nails, Trent Reznor