PR správa: Hudobné žúrky pod hlavičkou Music City tento rok štartujú 26. marca v Trenčíne. Na začiatok ponúknu malú chuťovku s názvom Music City Club Edition – ako napovedá už samotný názov, ide o "vreckové vydanie" akcie v rámci jedného klubu. V ňom však dostanú trenčianski fanúšikovia hip-hopu poriadnu dávku kvalitných mien, ku ktorým patrí Vec, Zverina, Gramo Rokkaz, DJ Metys a DJ Lkama.

Aj tento rok zostáva na poste dvorného "hip-hopového dramaturga" pre Music City raper Vec. Už v minulosti potvrdil, že z hip-hopovej brandže vie na konkrétne akcie a konkrétne mestá vytiahnuť tých najvhodnejších interpretov. "Vec je profík. Pozná kluby po Slovensku, v ktorých sa hrá hip-hop, a pozná aj všetky miestne hip-hopové zoskupenia. Vždy vie kombinovať známe mená s lokálne známymi menami, ktoré však v danom meste majú svoju silu a svoje publikum," chvália si ho organizátori.

Okrem známej dvojice Vec a Zverina sa v trenčianskom Piano Clube predstaví aj zoskupenie Gramo Rokkaz, ktoré sa vlani na scéne etablovalo albumom 2010: Manifest a stále sa mu darí udržiavať okolo seba veľký rozruch. DJ Metys nedávno namixoval Bacilov StreetTape a čerstvé novinky predstaví aj DJ Lkama, ktorý aktuálne pripravuje mixtape s DJom Mikom.

Prvá tohtoročná akcia Music City Club Edition sa uskutoční v sobotu 26. marca od 20:00 v trenčianskom Piano Clube. Nie je prirom náhodou, že prvým hudobným mestom roka 2011 sa stane Trenčín. Je to totiž pre organizátorov veľká výzva. "Trenčín a hudobná akcia iná ako Pohoda je výzvou. Ale marec je fajn mesiac, lebo do leta je ďaleko a hudbu treba," dodáva Denisa Vološčuková z tímu Music City.

--
Zdroj: PR

Súvisiaci interpreti: Vec, Zverina