Po singli Čierny dážď, ktorý bol tri týždne najhranejšou slovenskou skladbou prichádza Miro Jaroš s novinkou Kým máme seba. "Je to pesnička, ktorá otvára album, spievam v nej falzetom a väčšina nástrojov v nahrávke je živá. Do tanečnej hudby sme zakonponovali aj husle," hovorí spevák o skladbe, ktorá sa ako štvrtý singel z albumu Tráva musí rásť (2010) v týchto dňoch dostáva do rádií.

Napriek tomu, že nástroje v nej znejú moderne, aranžmánmi pripomína deväťdesiate roky, Mirovu najobľúbenejšiu hudobnú éru. "Mal som vtedy kapelu On The Way a snažili sme sa preraziť. Vystupovali sme na diskotékach za malé peniaze a obliekali sa do skafandrových nohavíc!," spomína Miro Jaroš na obdobie pred svojím zviditeľnením v šou Slovensko hľadá Superstar.

Text piesne si Miro Jaroš napísal sám: "Je o tom, ako sa všetci potrebujeme milovať, aby sme mohli existovať. Dýchať jeden druhého." Hudobne skladbu zastrešil Vlado "Randy" Gnepa.


Miro Jaroš - Kým máme seba

Z albumu Tráva musí rásť v éteri slovenských rádii úspešne bodovali piesne Na dne mora, Tráva a Čierny dážď. Všetky sa v rebríčku IFPI dostali do prvej päťky najhranejších slovenských nahrávok.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Miro Jaroš.

--
Foto: Ján Hronský