V Bratislave a Košiciach sa v novembri uskutoční koncertná šou Back To The 90's, ktorá prinesie vystúpenia tanečných hviezd 90. rokov primárne spadajúcich do kategórie one-hit wonder. Na bratislavskom Zimnom štadióne Ondreja Nepelu (16. novembra) a v košickej Steel Aréne (18. novembra) sa predstavia Culture Beat, Snap!, 2 Unlimited, Technotronic a Captain Hollywood Project. Vstupenky na podujatia by mali byť k dispozícii v predpredaji v priebehu mája v sieti Ticketportal.

Nemecký projekt Culture Beat má na konte medzinárodný hit Mr. Vain, ktorý v roku 1993 dobýjal rebríčky na celom svete. Ďalší nemecký projekt Snap! sa do hudobnej histórie zapísal hneď dvoma singlami - The Power z roku 1990 a Rhythm Is a Dancer z roku 1992.


Culture Beat - Mr. Vain

Belgicko-holandské zoskupenie 2 Unlimited je známe predovšetkým hitom No Limit z roku 1993, s ktorým dobylo aj britský singlový rebríček. V Európe slávili úspech aj so skladbami Get Ready For This, Twilight Zone, Workaholic, Tribal Dance alebo The Real Thing.


2 Unlimited - Tribal Dance

Štvrtým interpretom podujatia Back To The 90's bude belgický projekt Technotronic. Ľudia si ho stotožňujú najmä s hitmi Pump Up The Jam a Get Up ! (Before the Night Is Over).


Technotronic - Pump Up The Jam

Posledným interpretom, ktorý do dvoch najväčších slovenských miest v novembri vdýchne atmosféru európskych diskoték z prvej polovice 90. rokov, bude Captain Hollywood Project. Ten sa stal známym skladbou More and More z albumu Love Is Not Sex (1993), ktorý obsahuje aj single Only With You, All I Want a Impossible.


Captain Hollywood - Only With You

--
Zdroj: SITA
Foto: Last.fm/music/2+Unlimited