Festival Kozel Žákovic Open 2011 štartuje už o necelý mesiac (22. - 23. 7.). Jeho program je uzavretý a aktuálne organizátori na oficiálnej stránke zverejnili aj časový rozpis jednotlivých koncertov. Zároveň predstavili tohtoročný reklamný spot, v ktorom účinkujú obyvatelia obce Trenčianske Bohuslavice.

Na hlavnom pódiu v piatok vystúpia Arrested Development, United Flavour, Billy Barman, Sounds Like This, AMO & Band a Cpt. Slice. Na Rádio_FM stage v piatok zahrajú Got Blue Balls, Rara Avis, Zóna A, Diego, Sunflower Caravan, From Our Hands a DJ Koki. V sobotu veľké pódium obsadí Hex, David Koller, Andrej Šeban, Mig 21, Vrbovskí víťazi, Puding Pani Elvisovej, The Uniques, Mariša, Tormentor a Joyride, a Rádio_FM stage ponúkne koncerty The Lovely Pimps, Nourish My Fame, Datasystem, YouCoco, Longital, Sto múch, Talkshow a dídžeji Rádia FM.

Podrobný časový rozpis koncertov nájdete na stránke www.zakovicopen.sk/lineup.

Návštevníkov festivalu čaká okrem dobrej hudby aj zábava v podobe futbalového zápasu, kde si oproti sebe zmerajú sily členovia kapiel a ich fanúšikovia. Pohodlie tento ročník zabezpečí spoločnosť Kempingski, ktorá ponúka svoje stany na prenájom. Dve noci v útulnom dvojmiestnom zelenom stane vyjdú na 20 eur, jedna osoba teda zaplatí za noc len 5 eur. Miesta v stane si ľudia môžu zakúpiť v sieti Ticketportal, alebo v penzióne Žákovic.


Žákovic Open 2011 - reklamný spot

Informácie pre Hudba.sk poskytla Regina Annušová z tímu festivalu Kozel Žákovic Open. Bližšie informácie hľadajte na oficiálnych stránkach www.zakovicopen.sk a www.facebook.com/zakovicopen.

--
Ilustračné foto: Igor Daniš - Hudba.sk (zo Žákovic Open 2009)