Letný hudobný festival Orange JOJ Music Summer Domaša budú duálne streamovať. Fanúšikovia domácej a českej hudobnej scény si budú môcť na oficiálnej stránke Orange na Facebooku v piatok (8.7.) naživo pozrieť a vypočuť od 17:00 vystúpenia Pavla Petríka, skupín Divokej Bill, Helenine Oči, headlinerov Horkýže Slíže a Polemic a tanečné finále Milana Lieskovského. V sobotu (9.7.) sa budú od 17:50 prenášať koncerty skupín Nocadeň, Billy Barman, Siempre, Silvayovci a tešiť sa môžu aj na šou Richarda Müllera, IMT Smile a českej formácie Verona.

"Po technickej stránke pôjde o takzvaný duálny streaming, ktorý je absolútnym unikátom na Slovensku a v okolitých krajinách. Na fanpage Orange budeme prenášať nielen samotný festival, ale súčasne aj na festivale budú môcť diváci vidieť tváre fanúšikov na Facebooku, ktorí koncert sledujú doma," uviedla Natália Vargová z agentúry Core4, ktorá projekt zastrešuje.

Na festivale umiestnia veľkú obrazovku zobrazujúcu fanúšikov na Facebooku, ktorí si spolu s davom užívajú zábavu spoza svojich počítačov. "Všetko sa uskutoční v reálnom čase a interaktívne. Projekt odzrkadľuje filozofiu, že online prostredie a offline môžu byť v dnešnej dobe oveľa viac prepojené platformy, ako sa dnes na to bežne ľudia pozerajú," uviedol Andrej Csino z Core4.

--
Zdroj: SITA
Foto: Hitproduction.sk