Rakúsky festival FM4 Frequency, na ktorom sa predstavia mená ako Foo Fighters, Seeed, The Chemical Brothers, Kasabian, Kaiser Chiefs či Good Charlotte spustil predaj jednodňových vstupeniek. Podujatie pritom vytvorí v dňoch 18. - 20. augusta pri meste St. Pölten pôdu pre 7 pódií, vyše 100 hudobných združení i najnovšie technické "hračky".

Vstupenky sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim. V predaji sú klasické permanentky, jednodňové vstupenky, VIP lístky aj Caravan-passy. Parkovanie aj stanovanie v areáli je zahrnuté v cene vstupného. Festival sa koná v areáli VAZ pri mestečku St. Pölten. Autom trvá cesta z Bratislavy zhruba 90 minút, jednoducho sa dá dopraviť aj vlakom cez Viedeň. Z autobusovej i železničnej stanice v St.Pölten premáva pravidelná kyvadlová doprava priamo k bránam festivalu.

Organizátori pripravili tento rok aj niekoľko noviniek, ktoré majú zvýšiť pohodlie návštevníkov a uľahčiť orientáciu na podujatí. Medzi ne patrí napríklad aj aplikácia pre mobilné telefóny. Majitelia iPhonov alebo smartfónov s operačným systémom Android si môžu cez svoj online store stiahnuť bezplatnú aplikáciu, ktorá ponúkne prehľadný program festivalu a uľahčí orientáciu v areáli. Zábavnou súčasťou festivalu bude tzv. SPY game, do ktorej sa môžu zapojiť všetci používatelia aplikácie.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Tomáš Holetz zo Skalar Music. Viac na www.frequency.at.