S novým generálnym partnerom v názve - spoločnosťou Euronics - sa organizátori tradičného podujatia FestDobréBohunice rozhodli predĺžiť úspešný lacnejší predpredaj cez sieť Ticketportal. Do obehu sa tak dostala ďalšia limitovaná edícia trojdňových permanentiek za 15 eur. Predpredaj vstupeniek v tejto cene potrvá ešte do nedeľe 24. júla, potom sa cena až do začiatku festivalu zvýši na 18 eur.

Obľúbený festival koncom júla (29.-31.7.) v Jaslovských Bohuniciach ponúkne mená ako Čechomor, Peter Lipa, Wabi Daněk, Bystrík, Kochanski, Jonathan Maness (USA), Kamelot, Neznámi, Katka Koščová, Roc'hann (FR), Fleret, Cop, Veslári, Žalman, Lojzo a viac ako 150 ďalších účinkujúcich, plus zaujímavý sprievodný program.

FestDobréBohunice si dlhodobo držia kredit obľúbeného rodinného festivalu nielen pre strednú generáciu, ale aj pre mladých a rodiny s deťmi. Veľkej obľube sa tešia recesistické Majstrovstvá vesmíru v skákaní pupkáčov ale aj tradičné remeselné trhy. Nebudú chýbať ani divadlá, atrakcie pre deti a rôzne workshopy ako napríklad textárska dieľňa Slávka Janouška. Novinkou pre tento rok sú medzinárodné Majstrovstvá v mŕtvom ťahu – Victoria Cup, ktoré poskytnú priestor pre silných mužov.

--
Zdroj: Cali
Foto: Cechomor.cz