Spevák Robo Opatovský má na svoj nový singel Karibik, v ktorom hosťuje aj účastník Česko-Slovenskej SuperStar Michal Šeps, samé dobré reakcie. Napriek tomu tento potenciálny letný hit musí stiahnuť z vysielania v rádiách.

Robo Opatovský sa pre spoluprácu so Šepsom rozhodol bez váhania, pretože ho nadchla jeho nekonvenčnosť. "Už v SuperStar to bol originálny týpek, iný ako tradiční dokonalí speváci. Má svoju filozofiu a uberá sa vlastným smerom, ktorého sa drží. Práve to sa mi na ňom páči," nešetril slovami chvály na adresu mladého speváka.

Michal Šeps naspieval do pesničky Karibik vlastnú linku v ragga štýle, čím jej dal ten správny "smrad", ktorý sa zapáčil aj slovenským rádiám.

Len pár týždňov po tom, čo skladbu začali hrať, ju však budú musieť z vysielania stiahnuť. Neplnoletý Šeps totiž zabudol, že ešte pred štartom SuperStar podpisovali jeho rodičia zmluvu s vydavateľstvom Universal Music. Opatovského naopak ubezpečil, že s ním pokojne nahrávať môže, lebo nikde nie je zmluvne viazaný.

"Z Universalu mi napísali, že by som nemal nahrávku so Šepsom verejne šíriť. Chcú, aby jeho prvý singel bola sólová skladba a nie hosťovanie v pesničke niekoho iného. Karibik môžem dať na svoj nový album, ktorý vyjde na jeseň, ale jeho vysielanie v rádiách budem musieť zastaviť," vysvetlil sklamaný Opatovský. Nevylučuje však ani to, že pesničku ponúkne Michalovi Šepsovi, aby ju naspieval sám a prípadne zaradil na vlastnú veľkú platňu. Zo slovenských rádií sa ju pokúsi stiahnuť, jej šíreniu po internete, kde sa teší veľkej obľube, však už zabrániť nemôže.


Robo Opatovský a Michal Šeps - Karibik

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Eva Bacigalová, PR manažérka Roba Opatovského.