Americká skupina No Doubt pracuje na šiestom štúdiovom albume aj so známym tímom Major Lazer, ktorý tvoria producenti Diplo a Switch. Kapela zverejnila na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter fotografiu s dvojicou, ktorá stála napríklad za skladbou Run The World (Girls) od Beyoncé.

"Toto sa práve odohráva v štúdiu," napísali členovia zoskupenia k fotografii a prezradili, že pracujú na skladbe s názvom Push And Shove. Ďalšie nové skladby nesú názvy Undercover a Sparkle.

No Doubt by mali v najbližších týždňoch dokončiť svoj šiesty štúdiový album, ktorý by sa na trh mal dostať ešte tento rok. Gitarista kapely Tom Dumont na oficiálnej stránke Nodoubt.com uviedol, že nový materiál "znie naozaj skvele" a že kapela "vytvára niečo magické" a pracuje na svojom zatiaľ najlepšom albume.

Kapela No Doubt vznikla v roku 1986 v Kalifornii. V rokoch 2004 až 2008 však skupina nebola aktívna, pretože speváčka Gwen Stefani sa sústreďovala na sólovú kariéru a rodinný život. Ten podľa Dumonta aj v prípade ostatných členov momentálne najviac spomaľuje vznik nového albumu. Zatiaľ poslednou štúdiovou nahrávkou formácie z Anaheimu je album Rock Steady z roku 2001. Najväčší úspech dosiahli No Doubt s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj medzinárodný hit Don't Speak.

Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Twitter.com/#!/nodoubt