Česká skupina Charlie Straight vyrazí v jeseni na koncertné turné. Ako agentúru Mediafax informoval manažér kapely Pavel Černý, v súčasnosti hudobníci v štúdiu nahrávajú nový album s britským producentom Guyom Fixsenom. "Dali sme sa s ním dokopy vďaka Honzovi Muchowovi, ktorý dostal našu hudbu do filmu Ženy v pokušení," prezradil basgitarista kapely Johnny Cienciala.

Guy Fixsen pricestoval z Londýna do Třinca začiatkom júla, aby si kapelu vypočul v ich skúšobni a spoznal miestne prostredie. "Třinec je v pohode. Páčia sa mi tunajšie železiarne. Fascinujú ma a ešte viac fascinujú moju priateľku. Nechce fotky pamiatok, ale komínov a potrubia, musel som to tu všetko nafotiť," povedal Guy Fixsen. "Príjemne ma prekvapilo, že tvrdo pracujú, majú dobrú energiu a sú slušní inštrumentalisti. Majú množstvo nápadov a piesní, na ktorých ale nelipnú, takže sa nebránia tomu niečoho sa vzdať," dodal.

Nový, zatiaľ bezmenný, album Charlie Straight by sa mal na hudobnom trhu objaviť v prvom štvrťroku 2012. Prvý singel by chceli hudobníci vydať na jeseň tohto roka, pričom niektoré piesne z pripravovanej nahrávky si budú môcť fanúšikovia a fanúšičky vypočuť práve na jesennom Koule.cz tour Charlie Straight. V rámci neho kapela na prelome septembra a októbra zahrá v Plzni, Vysokom Mýte, Olomouci, Ostrave, Českých Budějoviciach a Brne. Na posledný koncert, ktorý sa uskutoční v pražskom klube SaSaZu, pripravujú špeciálnu šou.


Charlie Straight - School Beauty Queen

Zdroj: SITA
Foto: Charliestraight.com