Americká powerpopová skupina OK Go, ktorá si za svoje videoklipy vyslúžila už niekoľko medzinárodných cien, predstavila nový klip, tentoraz ku skladbe All Is Not Lost. Táto pieseň pochádza z ich tretieho štúdiového albumu Of the Blue Colour of the Sky (2010).

Vo videu členovia kapely predvádzajú rôzne choreografie, oblečení sú v tyrkysových elastických kombinézach. Hudobníci sa pohybujú po priehľadnej podlahe, pričom kameraman ich nakrúca zospodu. Autori videoklipu pri jeho tvorbe využívali aj techniku, pri ktorej je výsledný obraz spojením viacerých scén.

Štyria členovia OK Go svojimi kreáciami dokonca vytvárajú písmená a ich spájaním celé slová a odkazy v niekoľkých jazykoch. OK Go majú na konte tri štúdiové albumy - OK Go (2002), Oh No (2005) a Of the Blue Colour of the Sky (2010).

Medzi ich najznámejšie single a videoklipy k nim patria A Million Ways, Here It Goes Again, This Too Shall Pass či White Knuckles. Za videoklip Here It Goes Again získali v roku 2007 prestížne ocenenie Grammy.


Ok GO - All Is Not Lost

Zdroj: SITA
Foto: Okgo.net