Český herec, spevák a režisér Sagvan Tofi bude jedným z účinkujúcich na prvom ročníku hudobného festivalu Gold fest, ktorý v septembri uskutoční v Nitre. Podujatie s podtitulom Legendy Československa bude 46-ročný spevák aj uvádzať. "Sagvan uvedie niektoré vystúpenia hudobných skupín, ale nebude to moderovanie v tom pravom slova zmysle. Má v sebe plno energie a vtipu, veríme, že divákov pobaví," povedal kreatívny riaditeľ Produkčného domu Forza Pavol Danišovič.

Veľké stretnutie hudobných skupín, spevákov a speváčok, ktorí sa na scéne popmusic pohybujú viac ako 20 rokov a ich sláva odštartovala ešte za čias Československa, sa uskutoční 9. a 10. septembra v priestoroch nitrianskeho amfiteátra.

Na festivale vystúpia interpreti ako Dalibor Janda, Michal David, Peter Nagy so skupinou Indigo, Janek Ledecký, Vašo Patejdl, Beáta Dubasová, skupiny Tublatanka, Vidiek, Modus a ďalší.

Do 31. augusta sa dá dvojdňová vstupenka kúpiť za 12 eur, od 1. do 8. septembra za 14 eur a na mieste za 17 eur. Jednodňový lístok na sobotu 10. septembra bude na mieste stáť 13 eur.

Informácie agentúre SITA poskytla Zuzana Čižmáriková z agentúry Forza.

--
Zdroj: SITA
Foto: Sagvantofi.cz