Banskobystrická skupina Mukatado prichádza s novým singlom, ktorý je zároveň predzvesťou jej druhého albumu. Pesničku s názvom Ramp Up Love nahrala kapela v domácom nahrávacom štúdiu PJ Sound Studio, no hudobníci majú ambície zaujať s ňou aj v zahraničí.

Má totiž anglický text, ktorý napísala sestra speváčky Janky Kozákovej Lenka Mackaničová. Producentsky sa na skladbe spolu s gitaristom kapely Peťom Dobríkom podieľali aj známi producenti Martin Hudák a Vladimír "Randy" Gnepa. K nahrávaniu si kapela pozvala aj ďalšieho exkluzívneho hosťa - na bicích nástrojoch sa predstavil známy bubeník Martin Valihora.

"Na pesničku Ramp Up Love sme mali veľmi dobré reakcie u našich známych a fanúšikov, ktorým sme ju poskytli ešte ako demoverziu. Preto sme sa rozhodli, že ju profesionálne vyprodukujeme a ponúkneme rádiám ako náš nový singel. Uvidíme, aké bude mať ďalšie ohlasy, ale my sa z nej veľmi tešíme," prezradila Janka Kozáková. "Okrem tejto skladby pripravujeme aj ďalšie, na jeseň by sme radi vydali náš druhý album," dodala speváčka.

Kapelu môžete aj toto leto vidieť na koncertných pódiách, najbližšie odohrá koncert v sobotu 6. augusta na festivale vo Valčianskej doline.

Nový singel si môžete vypočuť v článku na stránke Topky.sk.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Andrea Pivarčiová.