Kapela Smola a hrušky tento týždeň predstavila dlhoočakávaný videoklip k svojmu novému singlu Fajčiť treba, v ktorom hosťuje raper DNA. Skladba je ochutnávkou pripravovaného albumu, ktorý vyjde na jeseň. Klip z dielne Toxproduction.sk mal premiéru vo vysielaní hudobnej televízie Musiq1, na internete si ho fanúšikovia môžu pozrieť v necenzúrovanej verzii.

"Na skladbu máme veľmi dobré ohlasy a čo nás milo prekvapilo je, že na najväčšom česko-slovenskom portáli venujúcom sa hudobných skupinám Bandzone.cz to bola dva týždne najhranejšia novinka. Aj preto sme sa rozhodli, že dáme túto skladbu na náš oficiálny web na stiahnutie zadarmo," hovorí frontman kapely Smola a hrušky Jozef "Spoko" Kramár.

MP3 na stiahnutie nájdete na webe Smolaahrusky.sk.

"Okrem toho sme stále zatvorení v štúdiu a makáme na ďalšom prekvapení pre našich fanúšikov, ktoré sa taktiež objaví aj na našom novom albume," dopĺňa spevák. Pri príležitosti vydania nového albumu sa pripravuje aj medzinárodné turné, v rámci ktorého kapela odohrá dvadsať koncertov v Poľsku, Čechách a na Slovensku. Spolu s kapelou vystúpi aj viacero zahraničných či domácich hostí a fanúšikovia sa môžu tešiť na energický koncertný kolotoč.


Smola a hrušky (feat. DNA) - Fajčiť treba

Informácie, foto a videoklip pre Hudba.sk poskytol Martin Hlavatý, manažér skupiny Smola a hrušky.