Slovenská speváčka Michaella rozpálila letovisko Lido di Jesolo. Sexi Prešovčanka pred odchodom na dovolenku nahrala letný singel Chcem letieť a v Taliansku sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným. Po pikantnom videoklipe k skladbe Vravieť ti chcem sa opäť postavila pred kameru, kde v tomto prípade držal režisérsku taktovku Rolo Vranik.

Song z dielne producenta Vlada 'Randyho' Gnepu a textára Jozefa Husovského má tanečný základ, na ktorý nadväzuje šteklivá poetika. "Keďže u mňa nie je zvykom točiť video ku každému singlu, myšlienka natáčať v Taliansku prišla spontánne a nečakane. Všetkým v tíme sa však zapáčila, preto sme nič viac sme neriešili a všetko sme nechali na letnú inšpiráciu vanúcu z mora," vysvetľovala s úsmevom Michaella. Prítomnosť Michaellinho štábu na pláži vzbudil mimoriadnu pozornosť.

Šarmantná speváčka sa v priebehu pár minút stala stredobodom záujmu dovolenkujúcich turistov, ktorí sa okamžite chytali na jej novú hitovku. V závere klipu sa objaví Michaella na bicykli a ako sme sa dozvedeli, táto snímka mohla vzniknúť aj vďaka ústretovosti domácich karabinierov, ktorí pre tento účel uzavreli celú cestu.


Michaella - Chcem letieť

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér Imrich Makó.