Americká kapela Yellowcard v rámci svojho európskeho už o desať dní vystúpi na očakávanom koncerte v bratislavskom Majestic Music Clube. Pop-punková skupina pôsobiaca v Los Angeles vo svojom priemérovom vystúpení na Slovensku predstaví najväčšie hity, ale aj nové piesne z aktuálneho albumu When You're Through Thinking, Say Yes. Práve prebiehajúce európske turné zasiahla štvrtková tragická udalosť v belgickom Hasselte. Yellowcard totiž boli jednou z desiatok kapiel, ktorá mali cez víkend vystúpiť na festivale Pukkelpop.

Členovia skupiny vyjadrili smútok nad touto tragédiou a súcit s rodinami zosnulých návštevníkov festivalu. Obľúbená pop-punková kapela, ktorá sa môže pochváliť multiplatinovou platňou za predajnosť albumu Ocean Avenue (2003), však zároveň fanúšikov ubezpečila, že pokračuje vo svojom turné.

Yellowcard pre slovenských fanúšikov ešte počas americkej časti svojho turné pripravili špeciálnu videopozvánku.


Yellowcard v Bratislave - odkaz pre fanúšikov

Predkapelou Yellowcard budú domáci From Our Hands, ktorí patria medzi špičku modernej rockovej scény na Slovensku. Koncert, ktorý je zároveň štartom novej klubovej sezóny v MMC, sa uskutoční počas štátneho sviatku – 1. septembra 2011. Lístky sú stále v predaji v sieti Ticketportal.


Yellowcard v Bratislave - TV spot

Informácie, foto a video pre Hudba.sk poskytol Mário Praženec z usporiadateľskej agentúry Wayout Booking & Promotion.