Amerického rapera Lila Waynea museli v nedeľu v noci previezť do nemocnice po tom, ako počas jazdy na skejtborde utrpel zranenie hlavy. Podľa televízie Fox News Channel rapera, ktorý je momentálne na turné po USA, prijali v nemocnici v meste St. Louis, kde mu ranu nad jeho ľavým okom zašili deviatimi stehmi.

Ako pre Fox News uviedol jeden z pacientov zdravotníckeho zariadenia, spolu s Wayneom prišlo do nemocnice aj niekoľko členov jeho tímu. Podľa vyjadrenia nemocnice rapera ošetrili a následne prepustili.

Raper včera komentoval svoje zranenie na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter. V raňajšom tweete nepísal: "Udrel som si hlavu v skejtbordovom parku! Deväť štichov! Drsná jazva nad mojím ľavým okom!"

Waynea v posledných dňoch okrem úrazu postihla aj žaloba za údajné porušenie autorských práv. Raper Rich Rick ho zažaloval minulý týždeň v Los Angeles, pričom v dokumentoch uvádza, že disponuje právami na hudbu, ktorú si zadovážil od producentskej skupiny Drummer Boyz. Formácia vraj ten istý beat poskytla aj Lil Wayneovi, ktorý ho použil v hite How to Love. Rich Rick teraz za to, že ho obe strany obišli, požaduje odškodné a to tak od Lil Waynea, ako i od Drummer Boyz.

Skladba How to Love sa bude nachádzať na albume Tha Carter IV, ktorý vyjde 29. augusta. Ďalšími singlami z nahrávky sú She Will, John a 6 Foot 7 Foot. Videoklip k hitu How to Love, ktorý je aktuálne na 6. mieste singlového rebríčka Billboard Hot 100, bude mať premiéru 27. augusta.

Album Tha Carter IV bude obsahovať 15 skladieb, na ktorých sa ako hostia predstavia napríklad Drake, Rick Ross, Busta Rhymes, Nas, Bun B, Jadakiss, T-Pain alebo spevák John Legend. Produkčne sa na albume podieľali napríklad Bangladesh, Polow Da Don alebo T-Minus.

Informácie zverejnili webové stránky tmz.com a people.com.

--
Zdroj: SITA
Foto: Lilwayne-online.com