Popové kvarteto Lunetic po 11 rokoch opäť vstupuje na hudobnú scénu. Štvorica spevákov chce novým albumom dokázať, že dospeli nielen v osobnom, ale aj profesionálnom živote. "Každý si šiel svojou cestou. Nebyť koncertu pred tromi rokmi, keď sme skúsili hrať naživo s kapelou, asi by sme do toho nešli. Sila zážitku bola rozhodujúca. Vtedy sme si povedali, že má zmysel to ešte skúsiť. A tak prichádzame s novým autorským albumom, ktorý bude sprevádzať turné," uviedol Václav Jelínek. Prvý singel skupiny dostal názov Na vlnách.

Počas hudobnej prestávky si David Škach vyskúšal život v Anglicku, Martin Kocián zmapoval Írsko a stal sa otcom dcéry Vanessy. Jelínek s manželkou vychováva syna Václava a do rodiny Aleša Lehkého, ktorý po rozpade skupiny zostal v šoubiznise ako rozhlasový a neskôr televízny moderátor, pribudol syn Adam.

Lunetic pri príležitosti comebacku absolvuje aj jesenné turné. Od 15. októbra do 16. decembra vystúpi kapela v 17 českých mestách. Viac informácií nájdete na oficiálnej novozaloženej Facebook stránke kapely Facebook.com/LuneticOfficial.


Lunetic - Na vlnách


Lunetic - Máma

Informácie zverejnila webová stránka iDNES.cz.

--
Foto: David Kraus - Facebook.com/LuneticOfficial