Polícia v kanadskom Montreale zatkla a následne obvinila istého Daniela Bedarda, ktorý neoprávnene vnikol do domu speváčky Céline Dion. Tridsaťšesťročný Bedard sa dostal do domu po tom, čo preskočil plot a v nezamknutom aute našiel diaľkové ovládanie na otváranie garážovej brány. Speváčka ani jej manžel René Angélil v čase incidentu neboli doma.

Bedard po vniknutí do domu vošiel do kúpeľne, kde si napustil vaňu. V kuchyni zas vybral z chladničky koláče, z ktorých časť zjedol. Polícia ho zatkla po tom, čo ju na jeho prítomnosť v dome upozornil alarm. Po príchode policajtov Bedard tvrdil, že je rodinným priateľom. Policajti si túto informáciu overili u člena bezpečnostnej služby, ktorý im však povedal, že v čase Bedardovej prítomnosti nemal byť v dome žiaden hosť, čím vyvrátili verziu, ktorú si zastával.

Podľa miestnych médií muž počas zatýkania vyslovil niekoľko poznámok o samovražde a preto ho radšej previezli do nemocnice. Odtiaľ ho prepustili v utorok, pričom vyšetrovatelia ho následne vypočuli a obvinili z vlámania, krádeže auta a spôsobenia škody na majetku.

--
Zdroj: SITA
Foto: Celinedion.com