Írska speváčka Sinead O'Connor vyvolala v radoch svojich fanúšikov strach o jej zdravie po tom, ako na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter napísala niekoľko tweetov o tom, že chce ukončiť svoj život. Speváčka priznala, že v minulosti pomýšľala na samovraždu a že po bežnej návšteve psychiatričky si priala, aby mohla "ísť do neba".

O'Connor napísala: "Musela som ísť k psychiatričke na bežné predpísanie liekov a podobne. Povedala mi, že som zlá mama a duševne chorá, pretože na verejnosti hovorím otvorene o sexe. Všetky tieto sr*čky by sme nemali hovoriť. Vrátane myšlienok o samovražde, sexu a tak ďalej. Jednoducho s vami budú zaobchádzať ako s bláznivým človekom. Tak strašne chcem ísť do neba, a chcem to už celé roky."

Speváčka má štyri deti vo veku od štyroch do 24 rokov a ako napísala, chcela by sa zabiť, ale tak, aby to ony nezistili. "Ale nechcem opustiť moje deti. Ale ak by som mohla zomrieť bez toho, aby vedeli, že som to spravila sama, spravila by som to," uviedla v tweete. O'Connor následne vyzvala svojich fanúšikov, aby jej poradili, ako spáchať samovraždu. "V každom prípade, ak by niekto vedel, ako sa môžem zabiť... Teraz si nenormálne prajem, aby ma samovražda zabila," dodala.

Informácie zverejnila webová stránka digitalspy.co.uk.

--
Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Richard Drew