Americká speváčka Beyoncé v rozhovore pre televíziu E! uviedla, že je veľmi šťastná, že je ženou. Narážala tým na svoje tehotenstvo, o ktorom po prvý raz informovala na čiernom koberci pred nedávnym odovzdávaním MTV Video Music Awards. "Tehotenstvo je ten najúžasnejší dar, aký môže človek dostať. Som veľmi vzrušená, prežívam pravdepodobne najšťastnejšie obdobie svojho života," uviedla 30-ročná speváčka, ktorá čaká potomka so svojím manželom, raperom Jay-Z.

Hviezda súčasného R&B však aj napriek tehotenstvu naďalej pracuje. "Po celý čas vystupujem a v štúdiu spievam aj tancujem. Myslím, že moje dieťa už počulo veľmi veľa hlasnej hudby," dodala rodáčka z texaského Houstonu, ktorá do manželstva s Jay-Z vstúpila v apríli 2008. Známy hudobný pár prvýkrát spolupracoval už v roku 2002, keď spoločne naspievali hit '03 Bonnie & Clyde.

Jay-Z sa neskôr objavil aj v speváčkinom klipe Crazy In Love (2003), ďalej s Beyoncé spolupracoval na piesňach That's How You Like It, Déjà Vu či Upgrade U. Beyoncé začínala svoju hudobnú kariéru v roku 1997 ako členka skupiny Destiny's Child, neskôr sa vydala na sólovú dráhu. Na svojom konte má zatiaľ štyri sólové štúdiovky - Dangerously in Love (2003), B'Day (2006), I Am... Sasha Fierce (2008) a 4 (2011). So všetkými dobyla americký rebríček Billboard 200. Len v USA predala viac ako 11 miliónov albumov a približne 25 miliónov singlov. Na konte má už 16 cien Grammy, pričom tri z nich získala ešte ako členka Destiny's Child, ostatné ako sólová speváčka.

Informácie pochádzajú z webovej stránky magazínu People a archívu agentúry SITA.

--
Zdroj: SITA
Foto: Beyonceonline.com