Punková kapela Davová psychóza vyráža po roku a pol na turné s názvom We support Occupy - Davová psychóza Tour 2012. Koncertná šnúra štartuje už 30. marca v Košiciach a skončí sa 28. apríla v Prievidzi.

Počas štyroch týždňov odohrá Davová psychóza 16 koncertov, z toho desať na Slovensku a šesť v Česku. Vždy sa pritom predstaví minimálne jeden hosť. Na koncerty si skupina pozvala mladšie kapely ale aj dve staré a ostrieľané punk-rockové "vykopávky" - Ilegality a Zeměžluč.

Skupina na koncertoch oslávi 25. výročie svojej existencie. Kapela v zložení Ján Kassa (spev), Marcel Duchoň (gitara), Hulo (basa) a Cibi (bicie) predstaví na každom koncerte prierez všetkých doterajších albumov, koncertný program obsahuje približne 25 skladieb a bude trvať takmer 90 minút.

Tesne pred turné vyjde aj dlhoočakávaná reedícia tretieho albumu Davovej psychózy Kríza vedomia (1998). Na trh ho znova uvedie vydavateľstvo Papagajův hlasatel Records nielen ako CD v digipack prevedení doplnenom o video bonusy, ale aj ako LP platňu.

We support Occupy - Davová psychóza Tour 2012

30. 3. - Košice, Collosseum club
31. 3. - Bardejov, Jazz/Rock/Café
5. 4. - Banská Bystrica, Klub 77
6. 4. - Piešťany, Lodenica muzik pub
7. 4. - Brno, Favál music circus
8. 4. - Pardubice, RC Ponorka
9. 4. - Praha, Matrix music club
11. 4. - Olomouc, U-klub
12. 4. - Ostrava, Barrák music club
13. 4. - Michalovice u Havlíčkova Brodu, KD, Punková Vysočina
14. 4. - Žilina, Smerr pub
19. 4. - Trenčín, Klub Lúč
20. 4. - Bratislava, Klub intergalaktická Obluda
26. 4. - Bratislava, Randal club
27. 4. - Šaľa, Metroclub
28. 4. - Prievidza, Element music club

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal. Viac informácií nielen o blížiacom sa turné nájdete na oficiálnej stránke www.davovapsychoza.punk.sk a na novovytvorenej Facebook stránke

Agentúru SITA a Hudba.sk informoval čerstvý ženáč Roman Fecko z RF music agency.

Zdroj: SITA, RF music agency

Súvisiaci interpreti: Davová Psychóza