Rockerka LeRa predstavuje ďalší singel z aktuálneho albumu Bird’s Eye View. Pesnička I’m Ok sa trochu vymyká jej štandardnej tvorbe plnej gitár a drsných textov. Novinka je sviežou letnou pesničkou s prvkami funky a zapamätateľného gitarového reefu. Upúta aj videoklipom, v ktorom dominuje zamilovaná dvojica. Tú stvárnila herečka Rebeka Gregáňová a model Kristián Kaduk.


"Táto pesnička je pre mňa veľmi zásadná. Konečne som napísala a nahrala niečo veselé a pozitívne," smeje sa LeRa. "Nemám rada škatuľkovanie, pretože hudba ako taká je žánrovo pestrá a ja sa rada pohrávam s rôznymi štýlmi, ktoré pri procese tvorby kombinujem, skúšame s mojím produkčným tímom rôzne aranžmány, vymýšľame vokály a harmónie a miešame klasické nástroje s moderným elektro zvukom. Na albume mám desať piesní a každá v sebe nesie prvky iného hudobného žánru. I’m Ok je pesnička, ktorú som začala písať v dobe rôznych obmedzení s víziou príjemného leta, radosti, koncertov, tanca a smiechu. Mám rada, keď sa ľudia cítia fajn, všetko je ok a v príjemnom súlade," opisuje svoj singel speváčka LeRa.


V tomto roku je to už LeRin štvrtý singel. V januári predstavila kontroverzný videoklip Fight for your Rights, plný násilia, agresivity a poriadného rockového nákladu, v ktorom upozornila na aktuálnu situáciu vo svete. Na sviatok svätého Valentína vydala veľmi osobnú baladu Divorce, v ktorej uzatvára náročnú kapitolu svojho života. S hejtermi, nenávisťou na sociálnych sieťach a negativitou ľudí sa vysporiadala v drsnom videoklipe I Need to Hate You.

Letný singel I’m Ok ponúka poslucháčom príjemný hudobný motív, letný, veselý videoklip plný tanca, lásky, štýlových áut, či roztomilého psíka, podporený LeRiným špecifickým chrapľákom a kapelu v zložení: Matúš Ferko – kláves, Laco Kováč – bicie, Tomo Michalčák – gitara a Jakub Kolesár - basgitara.

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Andrea Čurná. Text správy sme upravili.