Nový singel Other Side Of Love pochádza zo šiesteho, zatiaľ nepomenovaného albumu celosvetovej superstar Seana Paula. Jeho vydanie je naplánované na túto jeseň vo vydavateľstve Atlantic/VP Record.

Nahrávku produkovali Benny Bianco a The Cataracs, ktorí do singla vniesli silný tanečný feeling, čím dali jasne najavo, akým smerom nový projekt pôjde. Fanúšikovia sa môžu tešiť na overený tanečný štýl s prienikom viacerých žánrov, ktoré len potvrdia vplyvy zozbierané z celého sveta.

"Som nadšený z toho, že fanúšikovia už môžu počuť novú hudbu, na ktorej som pracoval pri príprave albumu," povedal Sean Paul. "Chcel som, aby všetci ochutnali z rôznorodosti, ktorej bude tento projekt plný a tiež som chcel ukázať, aký vplyv môže mať tanečná hudba na každý typ hudby." 

Nová nahrávka ide tesne za pätami úspešnému albumu Tomahawk Technique, ktorý vyniesol spevákovi ďalšiu nomináciu na cenu GRAMMY a dostal sa do Top 10 v siedmich krajinách a získal dve Zlaté platne. Singlov zo spomínaného albumu sa predalo viac ako 5 miliónov kusov a boli ocenené niekoľkými Platinovými a Zlatými platňami. Na svojej novinke predstaví Sean Paul niekoľko prekvapivých spoluprác, ktoré však odhalí až o pár mesiacov.


Informácie pre Hudba.sk poskytla Zuzana Štelbaská z vydavateľstva Forza Music.

Foto: Facebook.com/seanpaul

Súvisiaci interpreti: Sean Paul