Americká speváčka Pink si na jednej z piesní na svojom pripravovanom albume The Truth About Love zaspievala s Lily Allen. Ostatných 14 rokov jej pritom podľa vlastných slov mnoho interpretov povedalo na spoluprácu nie.

"Ale na tento album každý povedal áno. Podľa mňa to je preto, že si ľudia myslia, že som jemnejšia. Predtým si asi mysleli, že hryziem," povedala Carsonovi Dalymu v jeho šou na rádiu KAMP-FM. Pre reláciu MTV News zas vo štvrtok potvrdila, že na nahrávke si zahrala i jej 13-mesačná dcérka Willow. "Ide jej to veľmi dobre! Na basgitare je lepšia ako ja," vyjadrila sa so smiechom. Speváčkina šiesta štúdiovka vyjde 17. septembra a ako Pink nedávno povedala v Australia's Today Show, piesne budú veselé, živé a zábavné. Album je podľa nej o rôznych druhoch lásky.

Tridsaťdvaročná Pink svoju hudobnú kariéru rozbehla v dievčenskej skupine Choice, po rozpade ktorej začala pracovať na svojej prvej sólovej štúdiovke Can't Take Me Home (2000). O rok neskôr uviedla na trh album Missundaztood s hitmi ako Get the Party Started, Don't Let Me Get Me, Just Like a Pill či Family Portrait, ktorým si vyslúžila pozitívne kritiky a predala z neho vyše 12 miliónov kusov. Jej ostatnými nahrávkami sú album Funhouse (2008) a výberovka Greatest Hits... So Far!!! (2010).

Zdroj: SITA
Foto: Pinkspage.com

Súvisiaci interpreti: Lily Allen, Pink