V posledných dňoch svoje nové oficiálne videá predstavili anglické hviezdy Lily Allen a James Arthur, ale aj zástupcovia jamajskej scény Sean Paul a Damian Marley, ktorí spojili svoje sily v skladbe Riot.

Britská speváčka Lily Allen zverejnila videoklip ku coververzii skladby Somewhere Only We Know, ktorú pôvodne nahrala skupina Keane. Dvadsaťosemročná speváčka, ktorá je s touto piesňou aktuálne na čele singlového UK chartu, však vo videu neúčinkuje. Klip namiesto toho ponúka divákom možnosť nahliadnuť do zákulisia tvorby vianočnej animovanej reklamy Johna Lewisa s názvom The Bear and The Hare.

Len prednedávnom Allen zverejnila videoklip k piesni Hard Out Here, ktorá sa bude nachádzať na jej pripravovanej tretej štúdiovke. Názov ani termín jej vydania albumu však zatiaľ neprezradila.


Anglický spevák James Arthur, vlaňajší víťaz súťaže The X Factor, zverejnil videoklip ku skladbe Recovery. V štvorminútovom čiernobielom klipe, ktorý režíroval Emil Nava, spieva 25-ročný Arthur v prázdnom štúdiu. Pieseň Recovery je už tretím singlom z jeho eponymného debutového albumu, ktorý sa dostal do predaja na začiatku novembra.

Arthur z neho ešte pred vydaním fanúšikom ponúkol skladby Impossible a You're Nobody 'Til Somebody Loves You, ktoré sa v britskom singlovom rebríčku umiestnili na prvom mieste, respektíve druhom mieste. Z prvej menovanej, ktorá je coververziou piesne od barbadoskej speváčky Shontelle, sa v podobe singla predalo dosiaľ približne 2,5 milióna kópií.


Jamajský spevák a raper Sean Paul zverejnil videoklip ku skladbe Riot, v ktorej hosťuje Damian Marley. Vo viac ako trojminútovom videu sa dvojica interpretov nachádza v opustenom sklade, kde sa okrem nich pohybuje aj rozzúrený dav výtržníkov. Skladba bude pritom súčasťou Paulovho pripravovaného albumu Full Frequency, ktorý by sa mal dostať do predaja v druhej polovici februára 2014.


Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Jon Super

Súvisiaci interpreti: Lily Allen, Sean Paul