Americká speváčka Janet Jackson čelí žalobe od bývalého manažéra, ktorý tvrdí, že mu nezaplatila za jeho služby. Danny O'Donovan v súdnych dokumentoch, ktoré sa podarilo získať portálu TMZ, uvádza, že si ho spolu s bratom Randym Jacksonom v júli 2016 najali, aby bol manažérom interpretkinej koncertnej šnúry State of the World Tour.

Dvojica údajne súhlasila, že mu budú mesačne platiť 25-tisíc dolárov (v prepočte takmer 22 - tisíc eur). O'Donovan pre nich pracoval 17 mesiacov, no oni mu podľa jeho slov zaplatili len za prvých päť. Muž tvrdí, že si svoju prácu za ostatných 12 mesiacov splnil a súdnou cestou sa tak domáha vyplatenia zvyšku peňazí, čo mu dlžia, a teda 300-tisíc dolárov (viac ako 263-tisíc eur). Speváčka a jej brat situáciu zatiaľ nekomentovali.

Škandál prichádza v čase, keď má Janet Jackson mimoriadne úspešné obdobie. V septembri 2017 odštartovala turné po Severnej Amerike State of the World Tour. Absolvovala 75 zastávok a úspešnú šnúru ukončila tento rok 2. októbra v Atlantic City. V auguste zverejnila skladbu Made For NowDaddy Yankee, ktorá má na Youtube cez 52 miliónov pozretí a zbiera aj ocenenia. Počas udeľovania MTV Europe Music Awards dostala špeciálnu Global Icon Award a uviedli ju tiež spolu s Def Leppard či The Cure do Rock'n'rollovej siene slávy


Zdroj: SITA (tmz.com) +Hudba.sk
Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Janet Jackson