Rockeri zo skupiny Massriot majú za sebou 15 rokov fungovania, viac ako tisíc koncertov doma i v zahraničí, vyše desať klipov, 4 albumy a single, ktoré zneli v domácich aj zahraničných rádiách. Koncom februára formácia okolo Róberta Šimka vyráža na ďalšie klubové turné s názvom A-tour 2020.

Skupina, ktorá naplnila kluby od Strážskeho až po Londýn, ani nie po polroku vyráža na ďalšie klubové turné pod názvom A-Tour 2020. Od 28. februára odohrá skupina sedem koncertov, pričom nebudú chýbať miesta, kde ich už fanúšikovia mali možnosť vidieť, ale aj kluby, v ktorých sa objavia po prvýkrát a turné zakončia koncertom 28. marca v 100p-ke, v ich domovskej Rožňave.

"Je už takou malou tradíciou, že naše kroky vedú do klubov každý polrok, každú jar a jeseň. Budeme mať presne mesiac na koncerty v rámci Slovenska, a popravde, sa už nevieme dočkať. Opäť sme oslovili aj nové kluby, kde zabojujeme o priazeň našich nových poslucháčov, aby to nebolo nudné, postavili sme úplne nový playlist, kde bude cez desať nových skladieb, ktoré okrem susedov v našom prevedení ešte nikto nemohol počuť," dodal so smiechom spevák a gitarista skupiny, Ropko Šimko.

Okrem nových coververzií prinesie Massriot aj novinku z vlastnej dielne, skladbu s názvom Stovky kilometrov ciest, ktorá je predzvesťou nového, v poradí už ich piateho štúdiového albumu. Špeciálnym hosťom skupiny bude opäť Laci Majernyík zo skupiny Renaissense, ktorý s Massriotom odohral aj úspešné jesenné Povichodzetur.


Massriot - A-Tour 2020:
28.2. Spišská Nová Ves, eLAra
29.2. Tatranská Lomnica, Humno
6.3. Poprad, Mamut
7.3. Stará Ľubovňa, Kolkáreň
14.3. Revúca, Mamut
27.3. Považská Bystrica, Umelci B2
28.3. Rožňava, 100p

Informácie a foto redakcii poskytol Andrej Fabo. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Robo Šimko & MassRiot