Slovenská speváčka Misha pripravuje výberový album, ktorý sa bude volať Dekáda. V stredu o tom informovala na sociálnej sieti Facebook. Na kompilácii, ktorá by sa na trh mala dostať v máji, bude dvanásť vybraných skladieb z jej štyroch štúdiových nahrávok a tri novinky.

"Na tých nových práve pracujeme. Včera sme skoro jednu celú nahrali. Booklet je formou photodiary a je v ňom 75 fotiek aj z civilu aj z hudby. Budú tam tiež komentáre ku každému roku," napísala speváčka.

Tridsaťsedemročná Misha má na svojom konte štúdiovky Colors in My Life (2002), dvojCD Misha (2004), 13000krát (2007) a Ako nikdy predtým (2010). Krstnými rodičmi poslednej menovanej nahrávky sú členovia tanečnej formácie Old School Brothers.

Medzi najväčšie úspechy speváčky patrí dvojnásobné víťazstvo v ankete Slávik. Misha v nej triumfovala v roku 2003 a 2004. Počas svojej kariéry získala aj cenu Osobnosť televíznej obrazovky (OTO) a Aurela. Medzi jej najznámejšie piesne patria skladby Náladu mi dvíhaš, Naozajstné, dobré, Barbecue, ČiarkyKrídla, AfrodiziakumČo s tým urobíš (feat. AMO) alebo duetá Spomalíme svet s Opakom a Uuuh s Robom Pappom.

Zdroj: SITA
Foto: Misha.sk

Súvisiaci interpreti: Misha