Viac ako deväť rokov prešlo odkedy frontmanka skupiny No Doubt naposledy vydala sólovú platňu. V rokoch 2003 až 2007 patrila medzi najúspešnejšie popové speváčky a jej albumy Love. Angel. Music. Baby. (2004) a The Sweet Escape (2006) dosiahli miliónové predaje.

Z oboch vzišlo hneď niekoľko veľkých hitov a obdobný úspech malo aj svetové turné, ktoré speváčka absolvovala. Teraz sa táto 46-ročná hudobníčka a príležitostná herečka pokúsi tieto úspechy zopakovať s novým albumom This Is What The Truth Feels Like. Nahrávka začala vznikať zhruba pred rokom, kedy sa speváčka rozhodla, že spolupráca s Pharrellom Williamsom tentokrát pre ňu nie je to pravé a začala na svojom comebacku pracovať nanovo.

O slávnych producentov však na novinke nie je núdza -  sú medzi nimi uznávaný Greg Kurstin (Kelly Clarkson, Lily Allen, Kylie Minogue, Sia, Adele), švédske duo Mattman & Robin (Take That, Taylor Swift, Selena Gomez) či Američan J. R. Rotem, ktorý je podpísaný pod hitmi Nicki Minaj, Jasona Derüla alebo Rihanny.

Gwen Stefani na nahrávke, ktorá vyšla v piatok (18.3.), popisuje svoj osobný život - najmä rozchod s manželom, hudobníkom Gavinom Rossdaleom, a nájdenie novej lásky v náručí country hviezdy Blakea Sheltona. V základnej verzii ponúka speváčka dvanásť piesní, vo väčšine európskych krajín ich doplní jeden bonus. Na trhu je už aj deluxe verzia, ktorá obsahuje celkom 17 songov. Vydaniu albumu predchádzali tento rok dva single. Vo februári speváčka predstavila song Make Me Like You a len pred pár dňami ďalšiu chytľavú pieseň Misery. Ešte predtým zverejnila emotívnu "rozchodovku" Used to Love You.


Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytla Domonika Dirgasová z vydavateľstva Universal Music.

Súvisiaci interpreti: Gwen Stefani