Šesť mesiacov po vydaní úspešného album Guts vydáva Olivia Rodrigo jeho rozšírenú verziu. Upriamuje na ňu pozornosť novým videoklipom k pesničke Obsessed a zverejnením bonusovej skladby So American.

Videoklip Obsessed zverejnila 21-ročná speváčka iba niekoľko hodín pred vydaním deluxe edície Guts. "Som taká posadnutá tvojou bývalou. Viem, že spala na mojej strane tvojej postele," spieva Rodrigo v singlovej novinke. Rozšírená verzia albumu ponúka spolu päť bonusových skladieb. Obsessed je jednou zo štyroch, ktoré doteraz neboli sprístupnené na digitálnych platformách, ale fanúšikom speváčky je už dobre známa. Vyšla ako súčasť vinylovej edície a Olivia ju tiež zaradila do svojho aktuálneho koncertného programu.

Ďalšie tri bonusové skladby, ktoré boli doposiaľ prístupné iba na vinyle sú akustické pesničky Girl I've Always Been, Scared of My Guitar a Stranger. Päticu skladieb uzatvára novinka So American, ktorú Olivia Rodrigo nahrala iba nedávno. V súčasnosti je deluxe verzia Guts (Spilled) dostupná iba digitálne, ale 2LP verzia je už k dispozícii na predobjednávku v jej internetovom obchode kde uvádza, že platne z deluxe edície budú odoslané až 19. júla.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)