V priebehu minulého roka sa Justin Timberlake opätovne zišiel s bývalými členmi skupiny *NSYNC a vydal singel Better Place k animovanému filmu Trollovia. Nasledovala spolupráca s Nelly Furtado a Timbalandom. O vlastných sólových skladbách prehovoril až začiatkom tohto roka, predstavením pripravovaného albumu Everything I Thought It Was. Ten vyšiel práve dnes (15.3.).

Pri tvorbe nového albumu vzniklo viac ako 100 pesničiek. Osemnásť najlepších sa dostalo na nahrávku, ktorú Justin Timberlake označuje ako svoje najlepšie dielo. Plán bol jasný, vrátiť sa k pesničkám, aké priniesol úspešný album FutureSex/LoveSounds a vzdialiť sa od zvuku predchodcu Man Of the Woods z roku 2018, ktorý bol ovplyvnený country hudbou, tradičným R&B aj funkom.

Doposiaľ zverejnené single Selfish a Drown naznačovali, Timberlake spolu so svojím producentom Timbalandom úspešne dorazili do stanoveného cieľa. Prvé recenzie sú už na svete  a potvrdzujú, že sa Justinovi podarilo posunúť späť smerom k popovým pesničkám. Na podporu svojho nového albumu, ktorý vychádza aj v špeciálnej vinylovej edícii, sa Timberlake chystá vydať na turné The Forget Tommorrow World Tour, ktoré začne 29. apríla v Kanade. Do Európy sa presunie počas leta.

Text: Hudba.sk (zdroj: Billboard.com)