Speváčka Anna Veselovská, ktorá skončila v talentovej šou Hlas Česko Slovenska druhá za víťazkou Ivannou Bagovou, ide aj napriek "prehre" ďalej za svojím cieľom. Od skončenia speváckej súťaže neubehol ani mesiac a už stihla natočiť svoj prvý videoklip k piesni Na ceste, ktorý o pár dní odpremiéruje česká verzia hudobnej televízie MTV.

Pieseň Na ceste, ktorú Anna Veselovská prvýkrát predstavila v živom prenose počas finálových kôl, je zároveň jej prvým oficiálnym singlom. Videoklip sa natáčal v romantickom prostredí Budmerického kaštieľa, kde sa Anička predviedla v šatách z dielne slovenskej módnej návrhárky Petry Poórovej. Režisérom videklipu je Jozef Koháry, známy aj so spolupráce s Martinom Harichom, Máriou Čírovou či raperom Mišom Bielym.

"Bol to pre mňa úplne nový zážitok, pracovali sme od skorého rána a niektoré veci sme opakovali skoro donekonečna. Ale nakoniec to vyšlo podľa našich predstáv," hovorí o natáčaní Veselovská, ktorá bola v súťaži Hlas Česko Slovenska obľúbenkyňou svojho kouča Patrika Rytmusa Vrbovského. Ten však v nedávno pre TASR uviedol, že vo svete šoubiznisu sa talentovaná speváčka musí presadiť vlastnými silami.

"Každý sa musí starať iba sám o seba. Keby som jej dláždil cestičku, tak by jej raz určite niekto vmietol do tváre, že by bez Rytmusa nič nedokázala. A to nechcem," priznal Vrbovský v rozhovore, v ktorom sa okrem iného nechal počuť, že "zmyslom Hlasu nebola dobročinnosť".

Na adresu Veselovskej tiež uviedol, že je pripravený jej poradiť a pomôcť jej so získaním správnych kontaktov. "Keď bude chcieť odporučiť šikovného fotografa kvôli obalu, dám jej dobrý kontakt, alebo jej poradím so scenárom pri videoklipe. Môžem jej poradiť nejaké 'zlepšováky', ale to je asi tak všetko," dodal Rytmus.

Zdá sa však, že Veselovská je aj bez "dobročinnosti" nielen Na ceste ale dokonca na dobrej ceste. Debutový videoklip mladej speváčky bude mať premiéru v Čechách v utorok 26. júna na MTV Czech a na Slovensku v stredu 27. júna v Teleráne televízie Markíza.

Aktualizácia: Pozrite si čerstvo zverejnený videoklip


Informácie a fotografiu pre Hudba.sk poskytla Veronika Dvorská z vydavateľstva Universal.

Foto: Universal Music

Súvisiaci interpreti: Anna Veselovská