Líder britskej kapely The Rolling Stones, bude pradedom. O jeho prvé očakávané pravnúča sa postarala dvadsaťjedenročná vnučka Assisi, ktorá už viac ako rok randí s priateľom Alexom.

Assisi, ktorá je dieťaťom Jaggerovej dcéry Jade, je v treťom mesiaci. Britský denník Daily Mirror o tom informoval nemenovaný zdroj. "Ona a Alex sú veľmi šťastní a svoju rodinu o novinke informovali minulý týždeň. Jade najprv táto správa mierne vyviedla z miery, pretože to znamená, že sa vo veku 42 rokov stane starou mamou. Micka to veľmi potešilo a nemá žiaden problém s tým, že bude pradedom. Vtipkoval, že raz bude praprastarým otcom a stále bude vystupovať na pódiu," prezradil zdroj.

Sedemdesiatročný Mick Jagger je jedným z najpopulárnejších a najvplyvnejších spevákov všetkých čias. S kolegami z The Rolling Stones Keithom Richardsom, Charliem Wattsom a Ronniem Woodom minulý rok oslávili 50. výročie vzniku kapely, pri príležitosti ktorého pre fanúšikov a fanúšičky pripravili aj kompiláciu Grrr! (2012). Tá okrem starších piesní obsahuje aj dve nové skladby One More Shot a Doom and Gloom.

Jagger má sedem detí so štyrmi ženami. Matkami jeho potomkov sú Marshe Hunt, Bianca De Macias, Jerry Hall a Luciana Gimenez, pričom mal vzťahy s množstvom ďalších žien.


Zdroj: SITA (aceshowbiz.com)
Foto: AP Photo/Starpix, Dave Allocca

Súvisiaci interpreti: Mick Jagger, The Rolling Stones