Britská speváčka Ellie Goulding len pred pár dňami predstavila prvý singel dlho očakávaného albumu a už je tu k nemu aj videoklip. V ňom si celkom nepekne podá priateľa, ktorý ju zanedbával a ešte aj podviedol. Interpretka okrem toho oznámila, že v rámci turné k novému albumu príde v januári 2016 aj do Varšavy, Viedne a Prahy.

Drobná Britka Ellie Goulding sa vie poriadne nasrdiť. Ukázala to vo videoklipe k singlu On My Mind, prvej lastovičke z jej dlho očakávanej tretej štúdiovej nahrávky Delirium. Majiteľ kasína, s ktorým tvorí v hudobnej snímke pár, sa jej totiž dostatočne nevenuje, správa sa k nej hrubo a dokonca jej je neverný. Ellie preto vezme kamarátku, nasadnú na kone, nacválajú k chlapovi do práce, zviažu ho a pripravia ho o peniaze. O akčný minifilm z prostredia Las Vegas sa postaral režisér Emil Nava (Ed Sheeran, Calvin Harris...).


Skladba je predzvesťou "veľkého popového albumu". Na ňom Ellie spolupracovala s producentmi ako Greg Kurstin (Lily Allen, Sia), Max Martin (Taylor Swift, Katy Perry), Ali Payami či Ilya Salmanzadeh (Demi Lovato, Ariana Grande). Kolekcia 16 skladieb v štandardnej edícii so štyrmi bonusmi v deluxe verzii vychádza 6. novembra. 

Speváčka sa s novým opusom plánuje vrátiť do Prahy. Tam vystúpi v rámci sprievodného turné 30. januára v O2 Aréne. Lístky sa začnú predávať 25. septembra od 10:00 (pre členov Live Nation klubu už 24. septembra medzi 9:00 a 19:00) a budú v cenovom rozmedzí od 990 Kč (cca 36 eur) až do 1 390 Kč (približne 51 eur). Speváčka vystúpi deň predtým vo viedenskej Stadthalle a týždeň pred tým bude v Poľsku.

Slovensko si tak tentokrát šikovne obíde. V Bratislave sa v roku 2013 stihla predstaviť ešte kým bola príliš veľkou hviezdou. Po úspechu skladby Love Me Like You Do z filmu Päťdesiat odtieňov sivej (ktorá bude aj na novom albume) už však jej slovenským fanúšikom nezostáva nič iné, len cestovať.

Autor: Marek Majzon
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Ellie Goulding