Dátum vydania desiateho štúdiového albumu americkej kapely Marilyn Manson sa blíži. Len niečo vyše týždňa po zverejnení skladby We Know Where You Fucking Live, ktorú shock-rockeri predstavili spolu s videoklipom, je tu ďalšia novinka s názvom KILL4ME.

Album Heaven Upside Down skupina plánuje vydať 6. októbra. Nahrávka bude obsahovať celkovo desať skladieb vrátane oboch zverejnených singlov a skladby Say10, ktorá pôvodne mala dať názov aj celému albumu. Skupina po vydaní novej štúdiovky vyrazí na turné, v rámci sa predstaví napríklad aj 19. novembra v Prahe a o deň neskôr vo Viedni.



Kapelu Marilyn Manson založili v roku 1989 spevák Marilyn Manson, vlastným menom Brian Hugh Warner, a gitarista Daisy Berkowitz, ktorý ju však v roku 1996 opustil. V súčasnosti sú členmi okrem Mansona aj Twiggy Ramirez (basgitara), Paul Wiley (gitara), Gil Sharone (bicie) a Tyler Bates (gitara).

Formácia má na konte štúdiovky Portrait Of An American Family (1994), Antichrist Superstar (1996), Mechanical Animals (1998), Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death) (2000), The Golden Age Of Grotesque (2003), Eat Me, Drink Me (2007), The High End Of Low (2009), Born Villain (2012) a The Pale Emperor (2015).

Zdroj: SITA (Consequenceofsound.net, archív)
Foto: artwork

Súvisiaci interpreti: Marilyn Manson