Britská speváčka Sophie Ellis-Bextor deň po vydaní svojej piatej štúdiovky Wanderlust oznámila, že druhým singlom z nahrávky bude skladba Runaway Daydreamer. Stalo sa tak počas koncertu v Londýne, kde novinku predstavila.

Okrem všetkých piesní z nového CD zahrala aj staršie hity ako Heartbreak (Make Me A Dancer), Get Over You či Murder on the Dancefloor. Album Wanderlust vyšiel 20. januára. "Je o túlaní sa. Je tiež o tom, ako vnímate to, odkiaľ pochádzate, či ako sa vám páči váš domov. Každý má v sebe túžbu opustiť ho a vidieť svet. Cítim, že po desiatich rokoch nahrávania, je práve toto pre mňa ten najväčší darček. Som naň naozaj hrdá a veľmi sa z neho teším," prezradila v minulosti speváčka.

Sophie Ellis-Bextor odštartovala svoju kariéru v indie-rockovej kapele Theaudience. Po jej rozpade nahrala s DJ-om Spillerom hit Groovejet (If It Ain't Love?). Nasledoval debut Read My Lips (2001), po ktorom vydala štúdiové albumy Shoot From The Hip (2003), Trip the Light Fantastic (2007) a v roku 2011 nahrávku Make a Scene. Od roku 2005 je manželkou Richarda Jonesa, basgitaristu kapely The Feeling, s ktorým má troch synov Sonnyho, Kita Jonesa a Raya Holidaya Jonesa.


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/SophieEllisBextor

Súvisiaci interpreti: Sophie Ellis-Bextor